skip to Main Content

Mattias Lindros

Jag heter Mattias Lindros, grundare av Kavon Care och verksamhetsansvarig. Jag arbetar med juridiska frågor berörande LSS men också rätten till assistansersättning. Bredvid mitt arbete är jag pappa till barn med funktionsnedsättning som är i behov av assistans dygnet runt. Utöver min roll på Kavon Care har jag en bakgrund inom flygbranschen och arbetar även som pilot.

Michaela Lindros

Michaela Lindros heter jag, grundare av Kavon Care med specialiserad inriktning inom HR-frågor. Sedan starten av Kavon Care har jag varit drivande dels som arbetsledare åt min egna son som är i behov av personlig assistans och arbetsmiljöfrågor för alla våra personliga assistenter. Min passion och engagemang strävar efter att skapa en positiv och stödjande arbetsmiljö hos Kavon Care. Utöver svenska pratar jag även flytande serbiska.

Victoria Karlsson

Mitt namn är Victoria Karlsson och jag arbetar som kundansvarig på Kavon Care sedan 2019. Mitt arbete består av att ha kontakt med kunder och assistenter men också att vara tillgänglig för att kunna hjälpa dem med frågor och funderingar kring sin assistans och sitt arbete. Jag är även ansvarig för rekrytering som är en viktig del av att föra ihop rätt assistent med rätt kund. Utöver svenska talar jag även flytande spanska.

Pejman Pourahmad

Pejman Pourahmad heter jag och arbetar på Kavon Care med administration samt diverse juridiska- och personalfrågor. Jag har mer än 20 års erfarenhet av arbete med socialförsäkringen och förvaltningsrättsliga frågor inom den statliga sektorn. Jag är flerspråkig och talar bland annat flytande svenska, engelska, persiska och dari. Jag hjälper dig gärna med frågor som rör din assistans men kan även vara behjälplig inom hela socialförsäkringen.

Back To Top